Grønt kontor er åpent for deg, fra 9. august 2021, men booke gjerne allerede nå for høsten og vinteren


Velkommen til Grønt kontor

Vår målsetning er å gi alle en opplevelse av å bli med på "Den grønne bølgen", så våre kontorplasser, vil ha fokus på kildesortering, kortreiste løsninger, og gjenbruk. 

For å kunne gjennomføre dette vil vi ha stor fokus på tilrettelegging i landskapet, og gi deg som leietaker hos oss gode opplevelser, og en positiv hverdag, som vi igjen tror vil gi din bedrift gode resultater.

Vi vil legge forholdene til rette for en positiv opplevelse

6 kontorplasser med cellekontor,             4-6 pop-up kontorplasser, og 12 utekontor-plasser på balkongen

Vi har allerede leid ut 2 av våre celle-kontor, og flere har gitt positive tilbakemeldinger om våre pop-up plasser til vår lave dagleie. 

Å leie et av våre kontorer, eller kontorplasser får du også en ute-kontorplass. Vi tilbyr også alle tilgang til kjøkken, med kaffetrakter, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap, og låsbare garderobeskap.

Vår visjon: 

Sammen skaper vi et harmonisk kontorlandskap 

Vi skal bidra til det gode liv. Enten du bor i byen, nyter naturen, du sitter hjemme ved frokostbordet, eller du nyter vår tilværelse på Grønt kontor.

Vi ønsker å bli en viktig drivkraft i et Norge som spirer og hvor økonomiske verdier skapes. Samtidig vokter vi over de umistelige verdiene samfunnet hviler på. De som ikke måles i kroner og øre. Vært miljø, og vårt miljøavtrykk.

Og vi skal ta vare på gode og sunne verdier. Det er ikke bare her vi jobber og bor, den er selve forutsetningen for alt som lever. Vårt fokus blir derfor miljø og bærekraftighet.

Visjonen ord for ord:

Sammen. Det er når vi jobber sammen at vi sikrer kraft til å oppnå målene våre. Både internt og med våre omgivelser. Vi løfter frem andre og spør om hjelp når vi tenger det. Vi har felles mål - og når dem. Sammen.

Skaper. Vi har ambisjoner om å hver eneste dag være litt bedre enn i går og skape verdier. For eierne, kundene og forbrukerne. Vi prøver og feiler, tenker helhetlig og lærer av de beste. Vi sikter mot verdensklasse i alle ledd.

Levende. Bærekraft er ikke valgfag, det er pensum i alt vi driver med. Vi lever i samspill med naturen og har høye krav til vårt miljøfokus og kvalitet. 

Positivitet. Vårt mål er å gi deg og dine de beste positive opplevelser, enten på våre kontorer, eller på våre aktiviteter. Med et lidenskapelig forhold til det å levere høy kvalitet i alt og alle, blir vi ikke fornøyd før alle er fornøyd.

"Vi i Team Grønt kontor skal bidra med å skape arbeidslyst, dyrke sosiale sammenkomster og bli kjent med andre kreative mennesker med skaperglede. Vi jobber for å bygge bro mellom leietakere, og ansatte i teamet, skape en plass der kreative ideer kan myldre, og der vi gir samarbeid en ny mening."
Viktig for vår grønne profil

Det er viktig for oss at søppel sorteres riktig, derfor vil dere finne følgende system ute i fellesområdet, på kjøkkenet, på møterom og på samtlige celle-kontor. Vårt ønske er at alle skal benytte seg av dette til enhver tid.

"Sykle til jobben" er ikke alltid så lett, men vi oppfordrer selvsagt våre leietakere til å bruke sykkel. Det er helt gratis på Klosterøya, og vi har låse-mulighet rett ved inngangen. Vi gir også alle våre leietakere 10% avslag ved bruk av sykkel til jobben, vil du vite mer, snakk med oss.

Vi tenker gjenbruk på kontormøbler, så alle våre møbler har tidligere vært i bruk. Noe er modifisert og tilpasset dagens standarder. Vi kan derfor oppfordre de av våre leietakere som har stående f eks stoler til å donere disse til vårt kontorlandskap. 

Vil du vite mer snakk med oss.

Grønt kontor driftes av Sparringspartner Norge AS, som har kontorer på Klosterøya.

Sparringspartner Norge AS

Org nummer: 999 074 154

Kontonummer: 9802 36 90209

Daglig leder: Tom Kjetil Olsen 45 86 00 66 (Kontor)

TK Privat 45 51 63 01

Vippskode:

Vi har valgt å bruke G-mail på vårt kontor, vi har selvsagt også tilgang til vårt domene, men for å bli enda mer tilgjengelig, også utenfor våre åpningstider, hvis spørsmål så ta kontakt

Vår epost for booking er og administrativ kommunikasjon er grontkontor1@gmail.com 

Fakturaspørsmål sender du til grontkontor.faktura@gmail.com